3 Musthaves voor logeren of weekendje weg!

Door 2 0

De laatste tijd ga ik wat meer stappen en blijf ik ook regelmatig ‘crashen’ bij een vriendin want: samen uit, samen thuis! Door al deze gezellige logeerpartijtjes kwam ik op het idee om mijn meest gebruikte (en meest handige) producten te laten zien, misschien heb je er wel wat aan?

DSCN5914

Urban Decay 24/7 Glide-On Double-Ended Eye Pencil
Dit dubbelzijdige potlood is ideaal om mee te nemen als je een weekendje weg gaat. Vergeet de uitgebreide ooglooks, gebruik de donkere tint voor een lijntje rondom je ogen en de lichte tint voor op je waterlijn, voeg wat mascara toe en je bent klaar om te gaan! Daarbij is het oogpotlood ook nog eens waterproof, ideaal voor als je gaat zwemmen.

Uniq One All In One Hairtreatment
Dit product is echt een alles-kunner wat betreft haarverzorging. Ik gebruik het voor meerdere doeleinden: intense verzorging voor na het wassen, beschermen tegen de hitte van de steiltang en verminderen van pluis na het steilen. Daarbij vervangt het je conditioner en dus bespaar je ook weer tijd onder de douche, want hoe vervelend is het om iemand anders z’n  douche bezet te houden?

Nivea Verzachtende Reinigingsdoekjes
Na het stappen (of tijdens een weekendje weg) heeft niemand zin om zich druk te maken over een uitgebreid reinigingsritueel. De oplossing: reinigingsdoekjes! Deze van Nivea verwijderen de make-up grondig, maar wel op een milde manier – geen prikkende ogen of een brandende huid. Voor een nachtje (of enkele nachtjes) werkt dit goed en super snel!

Heb jij nog aanraders?

Liefs, Chinouk

2 Reacties
  • Silkeblogs
    januari 16, 2016

    Supergoede tips! =D x

  • jeapiebel
    januari 18, 2016

    De reinigingsdoek is zeker een goed idee. Na een uitgesloopde nacht heb je geen zin om uitgebreid je gezicht te reinigen, maar het is nog wel een must. Dus deze is een goede oplossing. :-)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *