3 Musthaves voor logeren of weekendje weg! #2

Door 2 1

Ik heb al vorig jaar een drietal aan producten laten zien (klik) die mega handig zijn voor een nachtje logeren of een weekendje weg! Nu ik weer een flink aantal nachtjes buitenshuis heb geslapen, heb ik nog een aantal producten gevonden die handig zijn om mee te nemen!

DSC_0085

Gillette Venus Snap Embrace
Ik met mijn donkere haar kan elk moment worden overvallen met ongewenste haargroei, dus voor mij is dit kleine scheermesje echt ideaal. Hij zit in een doosje dus ik kan me er niet zomaar aan bezeren als ik in mijn toilettas graai, er zit een full-size mesje op dat goed over de huid glijdt en hij zit er gewoon mega schattig uit.

DSC_0087

Wegwerp Douchemutsjes 
Very granny-like, maar voor dames zoals ik met haar dat niet elke dag gewassen wordt en totaal niet houdt van vocht/stoom (want: pluis), dan zijn deze douchemutsen echt een must. Ik heb er thuis een met badeendjes erop, maar die is een beetje lastig om mee te slepen. Dus: wegwerp douchemutsen! Ideaal en na een keer of drie gebruiken scheuren ze toch, dus dan kan je ze na je weekendje gewoon weg gooien!

DSC_0091

Reisföhn + stijltang
Als ik wel besluit mijn haar te wassen, dan heb ik het liefst zo snel mogelijk droog. Een reisföhntje is dan echt een ideale oplossing vanwege de compacte maat en de dual voltage waardoor je hem in elk land kan gebruiken zonder dat hij ontploft. Oké, hij zal niet ontploffen maar als je een verkeerd voltage gebruikt kan het voor kortsluiting zorgen. Na het föhnen kan mijn haar nog wat gekke springerige plukjes hebben, die stijl ik dan graag met de reis stijltang. Je complete haar stijlen met dat mini tangetje gaat wat lang duren, maar voor een paar plukjes is echt meer dan prima. M’n haar ziet er na gebruik glanzend en glad uit!

Liefs, Chinouk

2 Reacties
 • TypischKim
  augustus 18, 2017

  Die wegwerp douchemutsen zijn altijd handig inderdaad. Je hebt er alleen per ongeluk “douchemutjes” staan ;).

  • Chinouk
   augustus 28, 2017

   thanks!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *